Julia Jones Staralle: ”Idolina oleminen on surrealistista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvassa Leah Clearwaterin roolia näyttelevä Julia Jones tapasi tällä viikolla Helsingissä Staran Chaos Tube -blogitiimin ja kertoi kuulumisiaan. Haastattelussa hän kertoi myös millaista on olla miljoonien ihailema idoli ja roolimalli.

– En voi oikein ymmärtää sitä. Tarkoitan, että se on upeaa, surrealistista ja suuri kunnia. Toivon, että kukaan ei tule pettymään elokuvaan, Julia Jones kertoi Staralle.

Julia Jones ei ole omien sanojensa mukaan ainakaan vielä saanut lainkaan vihapostia. Hänellä on siten myös faneilta saamastaan palautteesta yksinomaan hyviä kokemuksia.

– En ole koskaan huomannut, että joku olisi ollut minulle vihainen, pettynyt tai muuten negatiivinen. Se on hyvä. En ole koskaan aiemmin ajatellut sitä. Ehkä sellaiset ihmiset eivät sano mitään. Fanien tapaaminen on ollut erittäin positiivista ja se on erikoinen osa tätä projektia, Twilight-tähti kertoi Helsingissä.

Katso Julia Jonesin haastattelu StaraTV:stä tästä linkistä.