Keshia Knight Pulliam kuvattiin julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositusta The Bill Cosby Show -ohjelmasta aikoinaan lapsitähtenä tunnetuksi tullut Keshia Knight Pulliam on nykyisin 32-vuotias kaunotar. Kiltin pikkutyttö Rudy Huxtablen televisiorooli on jäänyt jo kauas taakse. Nyt Pulliam nähdään mallikuvissa.

Taannoin Pulliamilla työsti Kaseem Penn -poikaystävänsä kanssa Keshia and Kaseem -nimistä realitysarjaa, jossa seurattiin rikkaan ja kuuluisan entisen lapsitähden ja hänen poikaystävänsä elämää. Nyt verkossa nähdään millainen kaunotar entisestä lapsitähdestä on varttunut. Katso kuva tästä.

Pari vuotta sitten Keshia Knight Pulliam nousi pitkästä aikaa otsikoihin, kun hän juhli 30-vuotispäiväänsä railakkaasti Las Vegasissa. Tuolloin neitokainen muiden muassa tanssi vähäpukeisena ravintola pöydällä ja kumosi drinkkejä toisensa perään. Synttärisankari sai ystäviltään lahjaksi myös nimellään koristellun massiivisen syntymäpäiväkakun. Mukana myös Keshian poikaystävä, jonka kanssa neitokainen ”sheikkasi bootya” villisti tanssilattialla.