Nainen näki nettikamerasta kun asuntoon murtauduttiin – soitti poliisit paikalle! Katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Nopeiden internetyhteyksien sekä halvempien ja parempien nettikameroiden yleistyessä yhä usemmassa asunnossa on ympärivuorokautinen videovalvonta. Nyt eräs amerikkalainen nainen onkin saanut seurata suorana lähetyksenä kuinka hänen kotiinsa murtauduttiin keskellä päivää.

Toimistollaan Fort Lauderdalessa työskennellyt Jeanne Thomas tunsi, että kaikki ei ole hyvin hänen kotonaan. Hän vilkaisi kotinsa nettikameraa, josta hän näki kuinka kaksi miestä oli murtautunut taloon. Thomas soitti välittömästi poliisit paikalle ja jäi seuraamaan kuinka miehet kantoivat hänen omaisuuttaan valmiiksi pakomatkaa varten.

Poliisit ehtivät kuitenkin saapua paikalle ajoissa. Videolta nähdään miten murtovarkaat hätääntyvät huomatessaan poliisit talon ulkopuolella. He jättävät omaisuuden taloon ja yrittävät pakoon. Miehet jäävät kuitenkin kiinni ja koko tapaus tallentui myös valvontakameran muistiin.