Hittianimaation tähti: ”Se oli kuin puhelinseksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiossa nähtiin tänä viikonloppuna hittianimaatio Happy Feet, joka saa pian myös jatkoa. Elokuvan ääninäyttelijänä toiminut Robin Williams on nyt paljastanut kulissien takaisia tapahtumia elokuvan ääninäyttelemisestä.

Ramonin hahmoa näyttelevä Robin Williams sai seurata läheltä kuinka Carmenin hahmoa esittävä Sofia Vergara teki äänirooliaan. Projekti oli ilmeisen mukava ainakin Williamsille, joka on nyt hehkuttanut kuinka upeasti yhteistyö toimi. Hänen mukaansa se muistutti nimittäin parhaimmillaan kuin puhelinseksiä.

– Ohjaaja George Miller saattoi meidät kaikki yhteen, ja sen tuloksena oli todella innostava ilmapiiri. Se oli kuin Uraani 235:sta. Sitten yhtäkkiä myös Sofia Vergara kävelee huoneeseen ja elämä muuttui paremmaksi. Hyvä Jumalani kun hän teki niitä kohtauksiaan. Se ei ollut näyttelemistä, se oli puhelinseksiä, Robin Williams ihasteli Vanity Fair -lehden mukaan.

Lisäksi Williams kertoi, että kohtaukset olivat niin seksikkäitä kuin ne vain voivat piirretyssä elokuvassa olla.