Hootersin tarjoilija esiintyi koululaisille – vanhemmat raivostuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomessa uutisoitiin, että maailman tunnetuin ”tissibaariketju” Hooters kaavailee levittäytymistä Suomen markkinoille. Sittemmin suunnitelmista ei ole enää kuulunut. Ravintolaketjun tarjoilijoina on totuttu näkemään muodokkaita ja vähäpukeisia kaunottaria.

Nyt ravintolaketju on joutunut huonoon välikäteen, kun sen muodokas tarjoilija oli kutsuttu puhumaan ammatistaan 11-vuotiaille koululaisille. Tieto vierailusta kantautui nopeasti vanhempien korviin, ja he raivostuivat tapauksesta. Vanhempien mukaan heidän lapsillaan tulisi olla korkeampia tavoitteita kuin ura tissibaarin tarjoilijana.

– Tällainen nainen roolimallina? Se välittää lapsillemme aivan vääränlaisen viestin, Ashley Dominicci purki tuntojaan Calvin A. Hunsinger -koulun toiminnasta The St. Petersburg Times -lehdessä.

Vuonna 1983 Floridassa perustettu Hooters pitää sisällään kaksi amerikkalaista ketjua, joihin kuuluu samannimisiä ruokaravintoloita, baareja, hotelleja ja kasino Las Vegasissa. Vuonna 2003 perustettiin myös Hooters-lentoyhtiö, jonka toiminta kuitenkin keskeytettiin vuonna 2006. Nimensä mukaisesti miesasiakkaisiin keskittyneessä ketjussa tarjoilijat ovat useimmiten varsin vähissä vaatteissa olevia nuoria naisia. Suomea lähin Hooters-ravintola löytyy Saksasta.