Deittipalvelussa liian rumia tyttöjä – mies haastoi oikeuteen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin merkitys parinmuodostuksessa on muodostunut vuosien varrella merkittäväksi, kun yhä useampi suhde alkaa esimerkiksi deittisivustoilta tai sosiaalisessa mediassa. Aina deittisivustojen tarjonta ei kuitenkaan lunasta odotuksia.

27-vuotias kiinalainen sinkkumies on nimittäin nyt haastanut oikeuteen paikallisen deittipalvelun, koska se lähetti hänen mielestään liian rumia tyttöjä treffeille. Miehen mukaan yhtiö oli photoshopannut naisten esittelykuvia siten, että he näyttivät kuvissa todellista kauniimmilta, The Mirror uutisoi.

Mies väittää kuvankäsittelyn menneen niin pitkälle, että hän ei ollut tunnistaa tyttöjä kuvista. Nyt mies on haastanut yhtiön oikeuteen ja vaatii jäsenmaksuaan palautettavaksi. Palvelun johtaja kommentoi lehdelle, että nuori mies ei itsekään ole mikään filmitähti.