YLE: Kakkosesta nuorten naisten suosikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradio paljasti äskettäin tekevänsä merkittävän kanavauudistuksen television puolella. Tänään YleX uutisoi hieman tarkempia tietoja uudistuksen sisällöstä. Sen mukaan Kakkosesta pyritään tekemään nuorten naisten suosikkikanava.

Ensi vuoden tammikuussa TV2 uudistaa kanavailmettä ja sisältöä siirtymällä esittämään aikaisempaa enemmän viihdettä erityisesti nuoreen makuun. Mukaan on tulossa runsaasti esimerkiksi realitysarjoja sekä amerikkalaisen HBO-kanavan hittisarjoja.

– Myös nuorempi yleisö ansaitsee ohjelmansa julkisesta palvelusta. Yle ei ole onnistunut kovin hyvin televisiotarjonnallaan tavoittamaan näitä nuorempia ikäryhmiä. Erityisesti 15-29-vuotiaat ovat olleet joukko, joita emme ole tavoittaneet, Ylen tv-päällikkö Riitta Pihlajamäki kertoi YleX-kanavalle.