Koira sai uintireissulle odottamattoman seuralaisen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkikoirien uintireissut ovat usein isännälle ja emännällekin leppoisia kokemuksia, kun perheen karvaturri nauttii vesileikeistä täysin rinnoin. Nyt hollantilainen valokuvaaja on kuitenkin saanut todistaa poikkeuksellisen näyttäviä vesileikkejä.

Anneke van de Kassteele oli uittamassa perheen kahta koiraa, Bollea ja Cocoa, meren rannassa. Nelijalkaiset näyttivät viihtyvän hyvin vedessä, kunnes ne saivat yllättäen odottamatonta seuraa. Ensin mystinen hahmo näytti kolmannelta koiralta, mutta lähemmäksi tultuaan se osoittautuikin hylkeeksi.

Harvinainen vieras ei lainkaan ujostellut koiria, vaan suuntasi niiden luokse peuhaamaan. Se sukelteli koirien luona ja kiinnitti koirien huomion ääntelemällä. Onneksi koirien emäntä ymmärsi kaivaa käsilaukustaan kameran ja ikuistaa todisteita pienokaisten leikkihetkestä. Katso kuvat tästä.