Kovaääninen rock-keikka johti miehen itsemurhaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on puhuttu jo vuosien ajan liian suurista äänenvoimakkuuksista erityisesti rock-keikoilla. Tuhannet suomalaiset ovatkin saaneet miksaajien takia kuulovaurioita. Nyt eräs brittimies ajautui tekemään itsemurhan käytyään liian kovaäänisellä keikalla.

52-vuotias kahden lapsen isä Robert McIndoe sai konsertissa vakavan kuulovaurion ja tinnituksen. Hän kärsi rajusta korvien soimisesta kolmen kuukauden ajan eikä kyennyt edes nukkumaan. Mies ei saanut piinaavaan tuskaansa apua edes lääkäreiltä, sillä sairaala toisensa jälkeen ilmoitti ettei heillä ole asiantuntijoita kyseiseen ongelmaan.

Tuska alkoi kun mies kävi kuuntelemassa Them Crooked Vultures -yhtyeen keikan, eikä ottanut mukaansa korvatulppia. Korvien soimisen alkamisen jälkeen hän ei vielä huolestunut, vaan odotti tinnituksen katoavan. Niin ei kuitenkaan käynyt. Lopulta mies päätti päästää itsensä kärsimyksistään ja päätti riistää oman henkensä. Nyt poliisi selvittelee lääkäreiden toimia miehen auttamiseksi.