Lauren Stoner keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotarten rintamalle on kovasti tunkua, mutta vuosittain vain muutama uusi nimi pääsee nousemaan bikinineitokaisten a-sarjaan. Nyt sinne on kovaa vauhtia matkalla Lauren Stoner, joka on amerikkalainen mallikaunotar.

Lauren Stoner nousi otsikoihin lokakuussa nautittuaan auringosta Miami Beachilla. Nyt hänet on ikuistettu samoissa maisemissa niin ikään bikineissä. Hänen läsnäolonsa ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta, sillä näyttävä vaaleaverikkö käänsi jokaisen katseet huimalla bikinivartalollaan.

27-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiossa realityohjelman tähtenä. Hän tähdittää nimittäin Kim Kardashianin tuottamaa The Spin Crowd -ohjelmaa.