Lauri Tähkä jännittää paluuta keikoille: ”Jos ei siellä ketään oo…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhtyeensä viime keväänä erottanut laulaja Lauri Tähkä julkaisi äskettäin ensimmäisen soololevynsä. Viikonloppuna Staran Chaos Tube -tiimi tapasi suosikkilaulajan haastattelun merkeissä.

Lauri Tähkä kertoo haastattelussa kuulumisiaan ja kertoo uuden levynsä vastaanotosta. Keikoilla on käynyt myös hänen edellisen yhtyeensä faneja, joiden sydämet pitää kevään tapahtumien jälkeen yrittää lunastaa takaisin.

– Ainahan tällä alalla pitää lunastaa paikkansa. Mikään ei tule ilmaiseksi. Tää levyhän ei ole mikään välitilinpäätös, vaan uusia tuulia kohti, Lauri Tähkä kertoi Staralle.

Lauri Tähkä suuntaa keikoille 1. joulukuuta ja kiertää tiiviisti kuukauden ajan. Turnee päättyy uudenvuodenaattona 31.12.2011 Levin Hullu Poroon. Tulevien keikkojen menestys jännittää miestä jo nyt.

– No joo, kyllä keikkailu jännittää aina. Tietenkin se jännittää, että mitä mieltä ihmiset ovat ja mitä ne ajattelee. Tottakai, sehän on tärkeetä ja kyllähän se yleisö on kaiken a ja o kuitenkin tässä hommassa kun lähdetään keikoille. Jos ei siellä ketään oo, niin kyllähän siellä aika orpo olo alkaa oleen.