Mitä ihmettä Nickin Minaj’n rinnoissa roikkuu? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj yllätti äskettäin kahdeksanvuotiaan faninsa, jonka cover-esitys tähden Super Bass -kappaleesta nousi hitiksi Youtube-palvelussa. Hän nimittäin tapasi brittityttö Sophia Gracen Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa ja duetoi nuoren faninsa kanssa hittikappaleensa.

Viikonloppuna järjestetyissä American Music Awards -tapahtumassa nähtiin varsinaista tähtiloistoa. Räppäri Nicki Minaj oli palkintogaalan ensimmäinen esiintyjä. Tähden asuvalinta sai yleisön jakamattoman huomion, sillä hän oli pukeutunut erikoiseen robottipukuun, jonka rintamuksessa nähtiin erikoinen viritelmä.

Räppäri esitti palkintogaalassa kaksi kappaletta yhdessä DJ-supertähti David Guettan kanssa. Minaj oli gaalassa voitokas, sillä hänet palkittiin muun muuassa Vuoden hiphop-artistina. Myös tähden Pink Friday -albumi sai kunniaa, sillä se palkittiin vuoden parhaana hiphop-albumina.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.