Rokkari valittiin Vuoden aikuiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mustat Enkelit yhtyeen Jussi Aaltonen on valittu Tampereella vuoden aikuiseksi. Palkinto on myönnetty vuodesta 2007 lähtien lasten ja nuorten hyväksi tehdystä työstä ja sen myöntää Tampereen kaupungin Lasten ja nuorten palvelujen lautakunta.

2011 Vuoden Aikuiseksi valittu Aaltonen on perustelujen mukaan edistänyt lasten ja nuorten mielenterveyttä omalla vapaaehtoisuuteen perustuvalla esimerkillään. Hän on vuoden aikana kerännyt ’Hyväntekijä-ohjelmasarjalla varoja nuorten mielenterveystyöhön Pitkäniemen sairaalan erityisen vaikeahoitoisten alaikäisten psykiatriseen tutkimus-ja hoitoyksikköön EVA:aan.

Laulajan työn ohella Aaltonen valmistuu tämän vuoden lopussa päihde- ja mielenterveysalan lähihoitajaksi Tampereen Ammattiopistosta. Monet hänen kanssaan työskentelevät kertoivat, että Vuoden Aikuinen -palkinto sopii hyvin Aaltosen persoonaan.