The Expendables 2 leffajuliste julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rambo ja Rocky -menestyselokuvien päätähti Sylvester Stallone näytteli viime vuonna elokuvassa The Expendables. Supertähtiä pullistellut elokuva saa pian jatkoa, ja nyt sen odotettu juliste on julkaistu.

The Expendables 2 -elokuvassa nähdään uskomaton tähtikaarti, sillä mukana ovat Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Liam Hemsworth, Bruce Willis ja Arnold Schwarzenegger. Kaikki heidät nähdään myös julisteessa.

64-vuotias Sylvester Stallone näytteli vuonna 1970 eroottisessa elokuvassa The Party at Kitty and Stud’s. Stallone teki elokuvan taloustilanteensa vuoksi, sillä mies oli tuolloin vielä tuntematon tähti elokuvamaailmassa. Eroottinen filmi julkaistiin ennen Stallonen läpimurtoa ja Rocky-elokuvan menestyksen jälkeen se leikattiin ja julkaistiin uudelleen nimellä Italian Stallion.