BB-talon astronautit ongelmissa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi tänään toden teolla uusi viikkotehtävä, jossa talon kovakuntoisimmat asukkaat matkustavat avaruuteen. Muut jäivät valvomaan avaruusolennoille sujumista komentokeskukseen.

Iltapäivällä avaruuslento oli päässyt jo hyvään vauhtiin, kun astronauttien Janican ja Benin oli määrä kerätä näytteitä vieraan planeetan pinnalta. Se ei kuitenkaan sujunut aivan odotusten mukaisesti. Avaruuspukuinen parivaljakko joutui ensin selviämään lisähuoneessa sijaitsevasta aluksesta tehtäväalueella sijaitsevalle planeetalle.

Siirtyminen onnistui, mutta avaruuspuvun visiirin huurtuminen aiheutti ongelmia Benille. Yhteensä heidän tuli saada lohkaistua vieraan planeetan kivistä näytteitä 350 grammaa. Määrän arvioiminen ilman kunnon näkökykyä oli haastavaa ja lopulta happikin alkoi loppua. Myöhemmin selviää onnistuiko näytteenotto ongelmista huolimatta.