BB-Tanja katkera lapsestaan: ”En saa toteuttaa mun unelmia”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asuva espoolainen BB-Tanja on pienen pojan yksinhuoltajaäiti. Äskettäin neitokainen paljasti asukastovereilleen masentuneensa tuskaisen eron jälkeen. Hän kertoi muun muuassa käyttäneensä mielialalääkkeitä huonon olonsa takia.

Tänään BB-Tanja puhui talossa katkeraan sävyyn äitiydestä ja lapsen synnyttämisestä. Hän kertoi muun muuassa, ettei voi enää toteuttaa unelmiaan, koska hänellä on lapsi. Neitokainen nimittäin haaveilee muun muuassa vaihtovuodesta ulkomailla.

– Mä en saa koskaan toteuttaa mun unelmia, en voi lähteä mihkään, koska mulla on lapsi. Mulla ei oo enää kaikkii mahdollisuuksia elämässä, Tanja tilitti.

– Voihan susta tulla vielä vaik mitä, vaikka ootkin äiti, Suvi sanoi.

Pian Tanja kertoi myös, ettei ole sinut vartalonsa kanssa. Hänen vartalonsa nimittäin muuttui rajusti raskauden ja synnytyksen jälkeen.

– Mulla ei oo ees enää mun omaa kroppaa. En koe mun vartaloa omakseni, koska oon synnyttänyt ja imettänyt. Jotkut asiat ei tuu enää takas. En voi enää ikinä näyttää hyvältä bikineissä ja mun maha roikkuu jossain tuolla polvissa, Tanja tilitti.