BB-Tanja paljasti traagisen kokemuksensa

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asuva yksinhuoltajaäiti BB-Tanja on yllättänyt asukkaita jo useita kertoja erikoisilla paljastuksillaan. Hän on kertonut muun muuassa käyttäneensä huumeita ja salakuljettaneensa kannabista Virosta Suomeen.

Asukkaat on tällä viikolla jaettu kahtia, sillä neljä asukasta asuvat talon lisähuoneeseen rakennetussa avaruussukkulassa. Tänään BB-Tanja, BB-Suvi ja BB-Sebastian päätyivät keskustelemaan talon makuuhuoneessa Tanjan elämän saloista.

– Onks sul ollut synnytysmasennus? Suvi kysyi Tanjalta.

– No siis en koe, et oisin vedellyt noita mielialalääkkeitä synnytysmasennuksen takia. Ei se niinku liity vaan siihen synnytysmasennukseen. Mulla on vaan tapahtunut kaikkii muita muutoksia elämässä, Tanja kertoi.

23-vuotias nuori neitokainen kertoi muun muuassa masentuneensa erottuaan pitkäaikaisesta poikaystävästään.

– Erosin sen mun exänkin kanssa ja sit tuntu et kaatu verkko ympärille. Hain neuvolan kautta apua. Mun elämään tuli liikaa muutoksia ja tuntu, et kaikki oli muhun pettyneitä. Mul on kyl nyt ihan kivaa. Mun pitää rakentaa elämä sen päälle, mitä mulla on, Tanja kertoi.