Julkkiskaunotar ei piilotellut sulojaan realityohjelmassa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen malli-tiskijukka-realitytähti Emily Scott on tehnyt viime aikoina kovaa nousua glamour-mallien rintamalla myös muualla maailmassa. Amerikkalainen viihdejulkaisu nimesi hänet viime vuonna Australian seksikkäimmäksi naiseksi.

Parhaillaan neitokainen osallistuu suosittuun I’m A Celebrity… Get Me Out of Here -realityohjelmaan, jossa hän ei ole liikoja sulojaan peitellyt. Emilyn uimapuku sai nimittäin ainakin mieskatsojat innostumaan.

26-vuotias Australian pääkaupungissa Canberrassa syntynyt Emily Scott tunnetaan kotimaassaan erityisesti alusvaatemallina ja Lipton-teemerkin mainoskasvona. Kolme vuotta sitten Scott oli lisäksi mukana Love Island -realityohjelmassa.

Kaunotar on aiemminkin poseerannut lukuisten lehtien sivuilla niin Australiassa kuin Yhdysvalloissakin. Taannoin miestenlehti FHM rankkasi hänet äänestyksessään maailman yhdeksänneksi seksikkäimmäksi naiseksi ja samalla myös Australian seksikkäimmäksi.