Nelonen spoilasi vahingossa oman ohjelmansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Huippumalli haussa -kilpailussa eletään parhaillaan jännittäviä finaalivaiheita, ja eilen maanantaina katsojat virittäytyivät ruutujen ääreen jännittämään ketkä kaksi kisailijaa selviytyvät finaaliin. Jännitys kuitenkin latistui odottamattomalla tavalla.

Nelonen paljasti nimittäin vahingossa kilpailun finalistit ennen aikojaan, kun edellisen ohjelman lopuksi esitettiin kauden finaalijakson mainos. Siten kisan finalistit paljastettiin epähuomiossa katsojille jo ennen kuin kyseinen jakso oli edes alkanut.

Finalistit Helen Preis ja Anna-Sofia Ali-Sisto oli tarkoitus paljastaa vasta varsinaisessa ohjelmassa. Iltalehti otti tänään yhteyttä Nelosen kanavapäällikkö Elina Piipposeen, joka kertoi syyn virheelle.

– Siinä on käynyt inhimillinen virhe ajolistaprosessin vaiheessa. Oikeassa mainoksessa olisi pitänyt olla kolme tyttöä, ja lukea, kuka pääsee finaaliin, Piepponen kertoi Iltalehdelle ja lisäksi pahoitteli tapahtunutta.