Kyynelkaasulla sikailleesta poliisista netti-ilmiö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on viime kuukausina kauhisteltu lukemattomia tapauksia, joissa poliisit ovat kääntyneet kansalaisia vastaan. Viranomaiset ovat hakanneet ja kaasuttaneet syyttömiä kansalaisia ja jopa pikkulapsia ja vanhoja mummeleita. Nyt eräs ylilyönti on saanut aikaan nopeasti paisuvan netti-ilmiön.

Amerikkalaisen koulun pihalla rauhallisesti protestoineet oppilaat tyrmistyivät, kun poliisit saapuivat paikalle ja ryhtyivät lain vastaisesti ampumaan kyynelkaasua maassa istuneiden opiskelijoiden kasvoille. Kaiken lisäksi selvisi, että koulun johto oli kaikessa hiljaisuudessa siunannut voimatoimet. Nyt tapaukseen syyllinen poliisi ”Pepper Spraying CoP” on liitetty satoihin nettikuviin ja hänelle on avattu omia kuvagallerioita.

Alla pari esimerkkikuvaa ja tämän linkin takana runsaasti lisää.

Kuva: Peppersprayingcop.tumblr.com