Tyttö menetti neitsyytensä – poika julkaisi verisen kuvan Facebookissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhteisömedioiden merkitys ihmisten elämässä on kasvanut vuosi vuodelta, ja nykyisin eri palveluissa jaetaan jo hieman liikaakin tietoa elämän päivittäisistä tapahtumista. Tätä mieltä lienevät ainakin erään nuoren miehen Facebook-kaverit. Aivan kaikkea ei nimittäin kannattaisi verkossa jakaa.

Poika julkaisi nimittäin Facebook-sivullaan yksityiskohtaisemman valokuvan kuin moni olisi voinut odottaa. Hän sai seksikumppanikseen tytön, joka harrasti ensimmäisen kerran seksiä. Tapahtumasta jäi lakanoihin jälki, josta poika päätti ottaa kuvan ja julkaista sen Facebookissa. Kuvatekstissä nuori mies totesi ”vieneensä homman loppuun”. Nyt kohukuva on levinnyt sadoille verkkosivustoille ympäri maailmaa.

Kuva: Facebook