19-vuotiaalla teinipojalla valtavat jalat – saanut seksiä jo 30 naiselta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhassa sanonnassa todetaan, että miehen jalan koko olisi suoraan verrannollinen miehisen varustuksen kokoon. Oli niin tai näin, valtavat jalat näyttävät olevan naisiin vetoava ominaisuus. Siitä on nimittäin elävänä esimerkkinä englantilainen 19-vuotias teinipoika Carl Griffiths.

Griffiths on virallisesti Britannian suurijalkaisin ihminen, sillä hänen kokonsa on paikallisittain 21, eli suomalaisittain 53. Jalalla on siis pituutta huimat 37 senttiä. Ainakin tähän mennessä jättijalat ovat houkutelleet naisia erittäin hyvällä menestyksellä, ja nuoren miehen itsensä mukaan edellä mainittu sanonta pitää täysin paikkansa. Katso kuvat tästä.

– Olen harrastanut seksiä tähän mennessä jo yli 30 naisen kanssa. Naiset haluavat minut vain yhdestä syystä. Tässä vaiheessa elämääni minulla ei ole mitään sitä vastaan. Voin vahvistaa, että se mitä he sanovat isoista jaloista pitää paikkansa, Carl Griffiths kertoi The Sun -lehdelle.