Ashley Greene uusissa paljastuskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurusteli taannoin pitkään The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, mutta sittemmin suhde on jo päättynyt. Sittemmin on ehtinyt tapahtua paljon.

Nyt upea leffakaunotar nähdään kuvagalleriassa, johon on koottu hänen uransa kuumimmat poseeraukset. Mukana on myös taannoiset nakukuvat, joissa Ashley poseerasi juomamerkin mainoskuvissa alastomana, vain vartalomaaliin peitettynä. Katso kuvat tästä.

Aiemmin syksyllä Ashley Greene ja hänen Twilight-kollegansa Kellan Lutz ilmoittivat muuttavansa yhteen, mutta vain ammatillisessa mielessä. He ilmoittivat etsivänsä parhaillaan kimppakämppää New Yorkista. Tällä viikolla Ashleyn kerrottiin pokanneen Spider-Man -leffan komean tähden Reeve Carneyn. New York Post -lehden mukaan Reeve on jo esitellyt rakkaansa äidilleen, ja pariskunta onkin jo bongattu suukottelemassa esimerkiksi metrossa.

24-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon, ja hän lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan 24-vuotiasta aikuista naista.