BB-Tanja sai itkuraivarit ja rikkoi sääntöjä – mitä rangaistukseksi?

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka Big Brother -talon angstikohtauksista yleensä vastaava BB-Tanja menetti jälleen kerran hermonsa lähes olemattomasta asiasta. Hän ajautui väittelyyn Suvin ja Sebastianin kanssa, ja alakynteen jäätyään ryhtyi itkemään ja huutamaan kuin pikkulapsi.

Lopulta Tanja marssi raivokkaasta keskustelusta suoraan makuuhuoneeseen. Vakavaan sääntörikkomukseen yksinhuoltaja syyllistyi siinä vaiheessa, kun hän uhmasi erästä talon ehdottomimmista säännöistä. Hän nimittäin kieltäytyi menemästä päiväkirjahuoneeseen kun käsky kävi. Isovelin luokse marssimisen sijaan Tanja jäi makuuhuoneeseen.

Hetken makoiltuaan Tanja lopulta nousi ylös ja suuntasi päiväkirjahuoneeseen. Sinne marssiessaan hän potki ja heitteli vesipulloa raivoissaan. Sääntörikkomus oli siinä vaiheessa kuitenkin jo tapahtunut. BB-Suvi ja BB-Sebastian jäivät ihmettelemään Tanjan erikoista käytöstä. Neljän lapsen äiti Suvi ei kyennyt ymmärtämään Tanjan käytöstä.

– Se on ilmeisesti katkeroitunut siihen, että sen lapsi oli vahinkoraskaus ja että se piti sen. Sit kun me oltiin oltu täällä jo monta viikkoa, niin se sanoi, että ei sillä ole ollenkaan ikävä lastaan. Siinä vaiheessa mä mietin, että mitä tässä nyt on, Suvi ihmetteli.