Daniel Radcliffe oli menettää roolinsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen Harry Potter -elokuvien saaga sai äskettäin näyttävän loppunsa, kun sarjan viimeinen elokuva Harry Potter ja Kuoleman varjelukset: osa 2 sai ensi-iltansa. Kriitikoiden ja fanien ylistämä viimeinen Potter-elokuva tuotti nopeasti yli miljardi dollaria.

Nyt elokuvien päätähti Daniel Radcliffe paljasti, että hän oli aikoinaan menettää roolinsa menestyselokuvissa vanhempiensa vuoksi. 22-vuotias supertähti kertoi vanhempiensa harkinneen pitkään poikansa kiinnittämistä Harry Potter -elokuviin. Näyttelijän äiti ja isä eivät nimittäin pitäneet ajatuksesta, että heidän nuori poikansa joutuisi asumaan ulkomailla pitkiä aikoja.

– Ohjaajat tapasivat vanhempani ja ehdottivat kiinnitystäni kuuteen Harry Potter -elokuvaan, jotka kuvattaisiin Los Angelesissa. Vanhempani sanoivat, että ei tule kuuloonkaan, Daniel kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Danielin vanhemmat muuttivat kuitenkin pikaisesti mielensä, kun ohjaaja Chris Columbus kertoi, että elokuvia kuvataan sittenkin Englannissa. Hän aloitti velhopoika Harry Potterin näyttelemisen jo 11-vuotiaana. Näyttelijä onkin nyt ylpeä saavutuksistaan ja kiitollinen mahdollisuuksistaan.

Heat-lehti raportoi taannoin Radcliffen olevan tällä hetkellä Iso-Britannian rikkain alle 30-vuotias. Ykkössija lohkesi reilun 71 miljoonan dollarin turvin. Viimeinen kaksiosainen Potter-elokuva toi Radcliffelle lähes 39 miljoonaa dollaria. Kärkisijoille pääsevät niin ikään Potter-elokuvien Emma Watson 32 miljoonalla ja Rubert Grint noin 30 miljoonalla dollarilla.