Facebookin ja seksin väliltä löytyi hämmentävä yhteys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on kerännyt jo yli 800 miljoonaa käyttäjää. Merkittävä osa heistä käy palvelussa päivittäin ja jopa tunneittain koko valveillaolonsa ajan. Siitä huolimatta eräs tutkimus on antanut hämmentävää tietoa Facebookin ja seksin väliltä.

Takavuosina monet sytyttivät seksin jälkeen tupakan, mutta riippuvuudessa lähes samaa luokkaa oleva Facebook näyttää astuneen tupakan tilalle. Se on tietenkin terveysmielessä ainoastaan hyvä asia.

CNN uutiskanava kertoi taannoin, että peräti 36 prosenttia alle 35-vuotiaista kävi seksiaktin jälkeen Facebookissa tai muussa yhteisöpalvelussa. Lisäksi 64 prosenttia käy Facebookissa myös työaikanaan, 65 prosenttia lomallaan ja 40 prosenttia jopa autoa ajaessaan.