Jean-Claude van Damme paljastaa kaiken kameroille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Belgialainen toimintaelokuvien sankari Jean-Claude van Damme nähdään pian pääosassa omana itsenään tuoreessa realitysarjassa. Van Damme on suurelle yleisölle tuttu lukuisten toimintaelokuvien sankarina.

Belgialainen muskelimies on menestynyt myös itämaisten taistelulajien parissa sekä työskennellyt käsikirjoittajana ja tuottajana. Kahdeksanosainen realitysarja Toimintasankari van Damme avaa ovet työkuvioiden ohella myös van Dammen yksityiseen puoleen.

Miehen elämässä vaikuttavat kehonrakentaja-vaimo Gladys sekä lapset Kristopher ja Bianca, jotka seuraavat isänsä jalanjälkiä showbisneksessä. Kuvausryhmällä on täysi työ pysyä kiireisen, Yhdysvaltojen ja Euroopan väliä sukkuloivan perheen kintereillä. Sarja paljastaa, millainen mies macho-imagon takaa löytyy. Sarja alkaa TV5-kanavalla 14. joulukuuta.