Konsolipelaamiseen kyllästynyt vaimo pani aviomiehensä myyntiin: ”Helppohoitoinen, tarvitsee vain syöttää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman nettihuutokaupoissa on koko ajan myynnissä runsaasti myös hyvin poikkeuksellisia tuotteita, ja usein kaikille mahdollisille tuotteille löytyy myös ostaja. Nyt myynnissä on myös erään pettyneen naisen aviomies.

– Helppohoitoinen. Tarvitsee vain syöttää joka 3 – 5 tunti. Hän pitää videopelien pelaamisesta päivät pitkät, ilmoituksessa todetaan.

Miehen myynti-ilmoituksen jätti suosittuun Craigslist-palveluun 21-vuotias utahilainen vaimo Alyse Baddley, joka perusteli ilmoitustaan sillä, ettei hän ollut nähnyt omaa miestään kovinkaan paljon sen jälkeen kun tämä sai käsiinsä uuden Call of Duty : Modern Warfare 3 -konsolipelin. Asiasta uutisoinut ABC News kertoi, että 22-vuotias aviomies Kyle Baddley oli hieman aiemmin päässyt armeijasta saatuaan selkävamman Afganistanissa. Sittemmin hän on pelannut päiväkausia yhteen menoon.

Asiasta syntyneen kohun jälkeen Alyse ilmoitti televisiokanavalle, että ilmoitus oli sittenkin ollut vain vitsi ja että hän ei odottanut sen saavan näin suurta mediahuomiota. Lisäksi vaimo kertoi tukeneen miestään päätöksessä ostaa uusi sotapeli miehen ajankuluksi.