Simpanssien ruhjoma nainen sai uudet kasvot – dramaattinen muutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on tehty tähän mennessä jo pari kokonaista kasvojensiirtoa, joten tekniikka on vielä erittäin uutta. Nyt tuorein kasvonsiirron saanut nainen toipuu jo massiivisesta leikkauksestaan. Hän menetti kasvonsa, kun naapurin raivoisa simpanssi hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Uudet kasvot ruhjottujen tilalle saanut Charla Nash vahvisti, että elintenluovuttajalta saadut kasvot ovat alkaneet jo muokata hänen kasvojensa luustoa. Lisäksi hän kertoi NBC-kanavan Today-ohjelmassa kasvojensa saaneen jo kehuja ja eräs lapsikin oli tervehtinyt häntä iloisesti.

– Ihmiset ovat sanoneet jo minulle, että minä olen kaunis. Aiemmin he eivät sanoneet sellaista. Eräs pikkutyttökin sanoi minulle hei. Minä en enää pelota ketään, Charla Nash iloitsi Today-ohjelman haastattelussa.