Tässäkö amerikkalaisten seuraavat vihannekset? Katso lista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Yhdysvaltojen hallitus päätti yllättäen, että pizza tulee jatkossa laskea vihannekseksi kouluruokailussa, koska siinä on tomaattikastiketta päällä. Tapaus on saanut valtavan huomion ympäri maailmaa.

Amerikkalaiset ovat itsekin tyrmistyneet erikoisesta päätöksestä, ja nyt maassa pohditaankin jo seuraavia vihannekseksi julistettavia. HuffPost Comedy julkaisi tällä viikolla oman näkemyksensä sellaisesta listasta, jonka tuotteet tullaan mahdollisesti seuraavaksi laskemaan vihanneksiksi.

1. Porkkanakakku2. Sipulirenkaiden makuiset sipsit3. Menthol-tupakka4. Salaattikastike5. Maissin näköiset makeiset6. Vihreä pehmisjäätelö7. Kirsikkahuulirasva8. Vodka9. Vitamiinivedet10. Aloe Vera -deodorantti