Adriana Lima näyttävissä mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima rankattiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar synnytti ensimmäisen lapsensa Valentinan viime vuonna. Viime aikoina Adriana on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Taannoiset raskauskilonsa karistanut supermalli hehkuu nyt kuitenkin seksikkäämpänä kuin koskaan. Äitiydestä nauttiva Adriana kiinnitettiin äskettäin uuden The Showstopper -rintaliivimerkin mainoskasvoksi. Nyt hänet nähdään kuitenkin jälleen esittelemässä seksikkäitä alusvaatteita, ja kuvissa hänet nähdään myös yläosattomissa.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.