Joanna Krupa paljastelee kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Näyttelijänäkin jo useammissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Taannoin hän kuohutti poseeraamalla PETA-järjestön mainoskampanjassa alastomana enkelinä. Nyt Joanna nähdään poseeraamassa jo toistamiseen tänä vuonna FHM-lehden upeassa kansikuvassa. Tällä kertaa vuorossa on lehden saksalainen painos.

Maailman seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty 30-vuotiasJoanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kutenLas Vegas, CSI ja Scary Movie 4. Näyttelemisen lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.