Kate Beckinsale keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä ja kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi Askmen.com -julkaisussa äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä 11-vuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen vartalostaan.

Keväällä Kate Beckinsale vaalensi hiuksensa viime viikolla, mutta nyt hän on jälleen brunette. 37-vuotias tähti on nyt kuvattu lomailemassa erittäin timmissä kunnossa. Mustiin bikineihin sonnustautunut kaunotar sattui päätymään paparazzien tähtäimiin myös bikinipeppu pystyssä.

Kate Beckinsale lomaili miehensä Len Wisemanin kanssa. He ovat olleet naimisissa jo seitsemän vuoden ajan. Beckinsalella on aikaisemmasta liitostaan näyttelijä Michael Sheenin kanssa tytär, Lily Mo. Beckinsale on edelleen timmi kaunotar, mutta jostain syystä hän ei ole tyytyväinen vartaloonsa. Siitä kielii muiden muassa parin vuoden takainen pyyntö sijaispepun käyttöön naisen Whiteout-elokuvassa. Monet tähden faneista ovat kuitenkin toista mieltä hänen vartalostaan.