Kate Upton rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinimalli Kate Upton nousi taannoin huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Nyt Kate Upton nähdään poseeraamassa tuoreissa mallikuvissa, joissa hän esittelee Jenna Leighin suunnittelemia alusvaatteita. Kuvissa hän poseeraa myös rohkeissa alusvaatteissa peppu lähes paljaana. Kate on saanut kiitosta siitä, että hän ei ole anoreksiaa lähentelevä luuviulu, vaan normaalikokoinen kaunotar.

Amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.