LMFAO-naistähti Pussycat Dollsin laulajaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ympäri maailmaa myyntitilastojen kärkisijoja Party Rock Anthem -singlellään hallinnut LMFAO saapuu keikkailemaan Helsingin The Circus -klubille 16. helmikuuta. Yhtyeen läpimurtohitillä laulaa myös brittiläinen popkaunotar Lauren Bennett.

Nyt 22-vuotiaan Lauren Bennettin uutisoitiin saaneen huikean kiinnityksen uuden Pussycat Dolls -ryhmän johtajaksi. Dolls-ryhmien luoja Robin Antin nimittäin valitsi vaalean kaunottaren tulevan tyttöbändinsä keulahahmoksi. Bennett vahvisti kiinnityksensä Billboard-sivustolle.

– Mietimme parhaillaan bändin jäseniä ja työstämme samalla albumia, Lauren paljasti Billboard-sivustolle.

LMFAO-hittibändin kanssa yhteistyötä tekevä Lauren ei ole kuitenkaan uusi nimi Dolls-organisaatiossa. Hän on nimittäin ollut muun muuassa aiemmin kiertueilla burlesque-tyttöryhmien kanssa.

Lauren Bennett tunnetaan myös Paradiso Girls -tyttöbändin entisenä jäsenenä. Kaunotar lauloi yhtyeen kanssa vuosina 2007 – 2010. Heidän tunnetuimmaksi hitiksi jäi Patron Tequila -debyyttikappale, joka nousi kärkikastiin useilla Dance-listoilla. Yhtyeen muut singlet eivät kuitenkaan menestyneet, mikä johti tyttöbändin hajoamiseen. Hän julkaisi 21. marraskuuta ensimmäisen soolosinglensä I Wish I Wish, jonka on kirjoittanut Youtubesta kuuluisuuteen noussut laulaja Esmee Denters.