BB-Tanja sai hermoromahduksen – haluaa poistua talosta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother talon moniongelmainen asukas BB-Tanja sai eilen talossa useita raivokohtauksia. Yksinhuoltajaäiti itki maanisesti ja naurusta sekaisin vuodatti tunteitaan BB-Suville. Tänään Tanja jatkoi käytöstään samalla linjalla.

BB-Suvi ehti jo aamupäivän aikana juoruta BB-Netalle ja BB-Janicalle yksityiskohtia Tanjan eilisistä raivokohtauksista. Suvi kertoi muun muuassa, ettei enää uskalla puhua Tanjalle, koska tämä ”kilahtelee” koko ajan.

– Se on ihan ihmeellinen, Tanjahan on puhunut niistä masennuslääkkeiden käytöstäkin. Mä en uskalla enää puhuu Tanjalle, koska se kilahtelee koko ajan, Suvi kertoi naisasukkaille.

Samaan aikaan Tanja jatkoi talon surkeista oloista paasaamista talon makuuhuoneessa. Pian neitokainen purskahtikin itkuun ja valitteli huonoa vointiaan asukastovereilleen.

– Mua väsyttää ja v**tuttaa, mä voisin v**tu lähtee himaan, siellä on 120 levee pehmee sänky ja siel saa nukkua. Mä en v**tu ymmärrä, minkä v**tun takii pitää olla jatkuvasti univajeessa. Mua v**tuttaa tänään ihan sikana, Tanja vuodatti.

– Ootsä ollut kipeenä sen pelijutun jälkeen? BB-Janica kysyi.

– Mua sattuu hartioihin ja päätin vetää eilen kännit, ettei mikää tuntuis enää. Mua v**tuttaa enemmän ku koskaan aikasemmin, mä oon niin väsynyt, Tanja valitti itkuisena.

Pian Tanja päättikin lähettää viestin ulkomaailman faneilleen.

– Terveiset vaan faneilleni, et Tanjalle vaan ihan v**tusti miinusääniä, et Tanja pääsee kotiin nukkuu, Tanja sanoi.