Mitä Jennifer Love Hewittille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä merkeissä. Tähti on myös poseerannut punaisilla matoilla kireissä minimekoissa ja kaunottaren avonaiset kaula-aukot ovatkin saaneet huomiota osakseen.

Nyt 32-vuotias näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt on kuvattu vapaa-ajallaan täysin ilman meikkejä. Hänen kasvonsa eivät näyttäneet kovinkaan terveiltä, sillä kaunotar oli kuin jyrän alle jäänyt. Jäätelö kuitenkin näytti maistuvan hyvin.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa