Jonne Aaron suoraan leikkaussalista jättikeikalle Meksikoon – lääkäri lähtee mukaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Tampereella on päivitelty kaupungin suosikkilaulaja Jonne Aaronin äkillistä sairastumista, minkä johdosta hänet kiidätettiin sairaalaan ja siellä leikkaussaliin.

Nyt suosikkirokkarin manageri Tommi Liimatainen vahvisti Staralle, että kyse oli tulehtuneesta umpilisäkkeestä. Se on nyt hoidettu leikkauksella, mutta laulajan toipumisaika jää ennätysmäisen lyhyeksi.

Jonne Aaron on nyt siis leikattu ja mies on toipumassa. Staran lukijoille terveisiä sairaalasta lähettävä Jonne aikoo suunnata heti huomenna aamulla pitkälle lentomatkalle kohti Meksikoa, jossa yhtyeellä on massiivinen keikka. Staran saamien tietojen mukaan lääkäri lähtee Suomesta mukaan reissuun varmuuden vuoksi.