Lady Gagan iltapuku paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga järkyttyi taannoin kollegansa Amy Winehousen kuolemasta. Gaga menetti muun muuassa puhekykynsä 48 tunniksi traagisen suru-uutisen jälkeen. Sittemmin poptähti on ylistänyt Winehousea monissa haastatteluissa.

Nyt Lady Gaga on poseerannut Emmy Awards -gaalan kutsutilaisuudessa rohkeassa mustassa iltapuvussa, jossa oli erikoinen halkio keskellä asua. Se oli lipsahtanut kuitenkin liiankin suureksi ja paljasti siksi turhan paljon sisältöään.

Muutama päivä sitten Lady Gagan kerrottiin vierailleen salaa edesmenneen Amy Winehousen Lontoon Camdenin kodissa. Poptähti oli tehnyt salavierailunsa Winehousen kuoleman jälkeen, koska hän halusi kunnioittaa ”musikaalista sankaria”. Gaga oli onnistunut livahtamaan taloon lukuisten fanien huomaamatta.

– Lady Gaga meni taloon valepuvussa ja hän piti matalaa profiilia, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Alkoholimyrkytykseen menehtyneestä Amy Winehousesta on suunniteltu jo elokuvaa. Lady Gagan onkin huhuttu kiinnostuneen elokuvan pääroolista. Lähteen mukaan poptähti nimittäin palvoo Winehousea ja haluaisi näytellä tätä valkokankaalla.

Äskettäin maailmalla kohistiin jälleen kerran Lady Gagan sukupuolesta, joka on ollut otsikoissa jo reilun vuoden ajan. Tuoreimmassa käänteessä poptähti vihjasi itse Twitter-blogissaan käyneensä sukupuolenvaihtoleikkauksessa. Todisteena tapahtuneesta toimii poptähden verkossa julkaisema video. Kyseessä voi tosin olla myös markkinointitempaus, koska Lady Gaga on ollut viime aikoina totuttua vähemmän otsikoissa.