Nainen pilasi kasvonsa 100 silikonipistoksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina silikonirintojen suosio on ollut julkkispiireissä jyrkässä laskussa, sillä monet tähdet ovat poistaneet silikoninsa ja palanneet luomurintoihin. Kaikki eivät ole kuitenkaan samoilla linjoilla, ja järkyttäviä ylilyöntejäkin maailmalta löytyy.

Nyt eräs nuori nainen on saanut päähänpiston, jonka mukaan hänen tulee näyttää animaatiohahmo Jessica Rabbitilta. Siksi hän on hankkinut itselleen maailman muhkeimmat huulet sadalla silikoniruiskeella. Noin 5.500 euroa maksaneen operaation lopputuloksena 22-vuotias Kristina Rei on huulineen varsin karmaiseva näky.

Pietarista Venäjältä kotoisin oleva neitokainen ei ole mielestään vieläkään haluamansa näköinen, joten uusia operaatioita on vielä tulossa. Hänen kasvonsa ovat tätä menoa nousemassa hyvää vauhtia maailman karmeimpien kauneusleikkausten joukkoon.