Paris Hilton pitkästä aikaa bikineissä – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin lukeutuva Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Samalla hän on joutunut valloittamaan kokonaan uusia maita niin Euroopassa kuin muualla maailmassa. Nyt hänet on kuvattu pitkästä aikaa bikineissä.

30-vuotias perijätär keikistelee valokuvissa bikineissä rannalla suurehko aurinkohattu päässään. Neitokaisen muodoissa ei ole tapahtunut muutoksia sitten viime näkemän. Viihdelehdissä hänen vartaloaan kuvaillaan liian laihaksi.

Paris Hilton tunnetaan eläinten ystävänä ja julkkiskaunotar omistaakin valtavan lemmikkilauman. Äskettäin hän kertoi ostaneensa eräälle koiralle hulppean pihviannoksen. Balilla lomaillut Paris oli nimittäin nähnyt rannalla nälkäisen kulkukoiran. Neitokainen olikin saman tien pyytänyt ravintolan kokkeja valmistamaan kulkukoiralle luksusillallisen.

– Olin ravintolassa ja näin nälkäisen kulkukoiran rannalla. Tulin niin surulliseksi, että tilasin sille Filet mignon -pihviannoksen, Paris kirjoitti Twitter-blogissaan.

Eläinrakas Paris kertoi myös menettäneensä lomamatkallaan yöunensa kulkukoirien huonojen olojen takia. Neitokainen haluaakin tarjota apuaan kulkukoirille jatkossakin. Balin upeisiin maisemiin rakastunut Paris kertoi myös ihastuneensa suloisiin apinoihin. Perijätär haluaisikin lisätä yhden apinan lemmikkilaumaansa.

Hiltonin äskettäinen vierailu Puolaan päättyi skandaaliin, kun häntä suojelleet poliisit saivat potkut. Hän näyttäytyi Katowicen kaupungissa sijaitsevassa kauppakeskuksessa kolmen raamikkaan turvamiehen kanssa. Pian selvisi, että miehet olivat todellisuudessa paikallisia terrorismin vastaisen yksikön poliiseja, joiden tulisi varjella henkilöllisyyttään. Tieto kuutamokeikasta kantautui lopulta myös poliisijohdon korviin, jolloin poliisit saivat potkut.