The Jersey Shore -tähti erosi – ja paljasti törkeän syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Taannoin hänet tuomittiin 500 dollarin sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun riehuttuaan juovuspäissään rannalla.

Nyt 23-vuotias kohujulkkis on eronnut poikaystävästään Jionni LaVallen ja samalla paljastanut myös syyn eroon. Se on tyrmistyttänyt monia, sillä neitokainen kertoi jättäneensä poikaystävänsä, koska tämä ei ollut tarpeeksi julkkis. Realitytähti haluaa nimittäin seurustella julkkiksen kanssa, In Touch -lehti raportoi.

Taannoin Snooki myönsi, ettei pidä rankasti juhlivaa hahmoaan hyvänä roolimallina. Tähti nimittäin kertoi, että hänen alter egonsa Snooki ei näytä nuorille hyvää esimerkkiä. Nicole Polizzi siviiliminä taas näyttää tähden mielestä hyvää esimerkkiä, sillä hän on rauhallinen ja helposti samaistuttava.

– Snooki ei todellakaan ole roolimalli. Hän vain pitää hauskaa ja elää elämäänsä. Nicolea taas pitäisin hyvänä roolimallina, sillä hän on vahva ja itsenäinen nainen, Polizzi kertoi Us Weekly -sivuston mukaan.

The Jersey Shore -ohjelmassa useita kertoja paljasta pintaa vilautellut realitytähti sai keväällä nimikkoseksilelun, kun amerikkalaisyhtiö julkaisi puhallettavan Snooki-seksinuken. Tuotteen pakkauksessa Snookia pannaan halvalla hieman turhankin rajuin sanakääntein. Aiemmin sama yhtiö on lanseerannut kauppoihin vastaavat “pumpattavat barbarat” myös muiden muassa Beyoncesta, Lady Gagasta ja Miley Cyrusista.