Alennusmyynti lähti käsistä – nainen käytti kyynelkaasua kaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka ympäri maailmaa vietettiin eilen perjantaina Black Friday -päivää, joka on yleismaailmallinen alennusmyyntipäivä. Erityisesti Yhdysvalloissa teemapäivä sai aikaan hämminkiä, kun ostajat leiriytyivät yöksi kauppojen edustoille ja ovien avauduttua kaupoissa oli jopa mellakoita.

Mellakka nähtiin myös Los Angelesin San Fernando Valleyssä, jossa Wal-Martin naisasiakas halusi pitää muut ostajat poissa haluamansa tuotteiden luota mellakoista tutulla tavalla.

– Kuulin kirkumista ja huutamista. Hetken kuluttua kurkkuani alkoi kuristaa. Ryhdyin haukkomaan henkeäni ja silmistäni vuoti vettä, silminnäkijä kertoi Radar Onlinelle.

Nainen suihkutti nimittäin kaupassa kyynelkaasua, jotta olisi päässyt itse käsiksi alennustuotteisiin. Kaksikymmentä asiakasta sai kaasua suoraan kasvoilleen ja useita vietiin sairaalahoitoon. Tekijää ei saatu kiinni.

Kuva: YouTube