Jonne Aaron makaa yhä sairaalassa – ei lentänyt tänään Meksikoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun suomalaisen Negative-yhtyeen laulusolisti Jonne Aaron kiidätettiin varhain perjantaiaamuna sairaalahoitoon Tampereella voimakkaiden vatsakipujen takia. Sairaalassa hänellä todettiin tulehtunut umpilisäke, joka leikattiin.

Negative-yhtyeen oli määrä lähteä varhain tänä aamuna lentäen kohti Meksiko Cityä, jossa yhtyeellä on tiistai-iltana merkittävä keikka Bullet For My Valentine -yhtyeen loppuunmyydyllä keikalla. Nyt Stara on saanut tuoretta tietoa tilanteesta, sillä Jonne Aaron ei ollut tänä aamuna mukana lennolla muun yhtyeen kansssa.

Koko muu yhtye ja taustatiimi lähtivät tänä aamuna kohti Meksikoa, mutta Jonne jäi vielä toipumaan sairaalaan. Keikkaa ei ole kuitenkaan peruttu, sillä sisukas ja hullunrohkea suomalainen laulaja lentää maanantaina muun tiimin perässä Meksikoon yhdessä häntä varten pestatun henkilökohtaisen lääkärin kanssa. Negative aikoo siis nousta jättikeikan lavalle keulahahmon leikkauksesta huolimatta. Stara seuraa tilannetta reaaliajassa koko viikonlopun ajan.