Kate Upton alastomana sängyllä kohukuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinimalli Kate Upton nousi taannoin huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Aiemmint tällä viikolla Kate Upton nähtiin poseeraamassa tuoreissa mallikuvissa, joissa hän esitteli Jenna Leighin suunnittelemia alusvaatteita. Nyt hän poseeraa ensimmäisen kerran täysin alastomana. Kate Upton on nimittäin mukana Raphael Mazzuccon Culo-kuvateoksessa, jossa julkkistähdet poseeraavat alastomana. Upton nähdään kuvassaan makaamassa sängyllä.

Amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.