Lily Allen synnytti viimeinkin terveen lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen oli viime vuonna onnensa kukkuloilla, kun hän oli perustamassa perhettä miesystävänsä Sam Cooperin kanssa. Perheidylli murskautui kuitenkin rajusti jo toisen kerran tapahtuneeseen keskenmenoon. Nyt onni on viimein kääntynyt, kun poptähti on synnyttänyt esikoisensa.

Lily Allen ja hänen pitkäaikainen poikaystävänsä Sam Cooper saivat taannoin toisensa, kun pariskunta meni naimisiin Goucestershiressä, Britanniassa. Samalla pariskunta paljasti odottavansa jo toistamiseen lasta. Edellinen raskaus päättyi traagisesti Allenin toiseen keskenmenoon. 26-vuotias Lily ja 32-vuotias Sam olivat aikoneet mennä naimisiin jo viime vuonna, mutta keskenmeno muutti suunnitelmat. Pari kihlautui viime jouluna, kun Sam Cooper kosi Lilya Balilla.

Mirror-lehti kertoo Lily Allenin synnyttäneen eilen esikoistyttärensä, vaikka poptähden tiedottaja ei suostunutkaan vahvistamaan sairaalalähteistä saatuja tietoja. Daily Mail puolestaan uutisoi, että Sam Cooper oli lähettänyt Twitter-blogissaan rakkauttaan ”Lilylle ja pienelle Cooperille”.