Louis Vuitton ryöstettiin – saaliiksi 350 000 euron käsilaukut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talouselämän kuohuista ja taantumasta huolimatta luksustuotteet ovat yllättäen nostaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Nyt Louis Vuitton -myymälä on joutunyt ryöstön kohteeksi Pariisin kansainvälisellä Charles De Gaullen lentokentällä.

Elokuvatyylisessä ryöstössä rikolliset ottivat neljä vartijaa kiinni ja pitivät heidät poissa pelistä niin pitkään kun kymmenen kuormalavallista tuotteita ehdittiin lastata rikollisten kuorma-autoon. Ryöstäjien matkaan lähti noin 350.000 euron arvosta käsilaukkuja ja muita laukkuja, Radar Online uutisoi.

Vain viikkoa aiemmin Mark Jacobsin kevään 2012 -tuotekuljetus varastettiin junasta niin ikään Pariisissa. Ryöstäjätkin ovat siis huomanneet, että luksustuotteiden suosio on kasvussa.