Tässä se on: Nicole Scherzingerin odotettu alastonkuva julki – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään seurustellut julkkispari, F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger, erosivat lehtitietojen mukaan äskettäin. 26-vuotias formulakuski ja 33-vuotias popkaunotar seurustelivat neljän vuoden ajan. Nicole kuvattiin eron jälkeen murtuneen ja riutuneen näköisenä.

Nyt Nicole on monien muiden supertähti-kaunotarten tavoin mukana Raphael Mazzuccon Culo-kuvateoksessa. Yhteistä teoksen kuville on, että niissä julkkistähdet poseeraavat alastomana. Nyt myös Nicole nähdään tässä odotetussa kuvassa poseeraamassa täysin alastomana selin kameraan.

Viime viikolla Nicole kertoi muun muuassa aloittaneensa painonsa seuraamisen jo 14-vuotiaana laskemalla ravintonsa kalorimääriä. Hän myönsi myös kokeilleensa kaikkia mahdollisia dieettejä ja kertoi, että täydellinen vartalo on vaatinut rajusti töitä ja paljon aikaa. Nicole hyväksyikin vartalonsa vasta 30-vuotiaana.

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger voitti taannoin Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Vuonna 2001 kaunotar osallistui Popstars-ohjelmaan, jonka myötä hän pääsi Eden’s Crush -tyttöbändin päälaulajaksi. Yhtye pysyi kuitenkin kasassa vain vuoden. Scherzinger kertoi kiinnostuneensa taannoin Pussycat Dolls -yhtyeestä, kun hän näki seksikkään bändin esiintyvän The Late Show with David Letterman -ohjelmassa. Vuonna 2003 poppari liittyi tyttöbändiin ja menestys on sittemmin jatkunut vuosi toisensa jälkeen.