Teinityttö putosi sängystä – tässä tulos

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa naureskellaan parhaillaan koomiselle tapaukselle, jossa nuori nainen jäi jumiin kokoontaittuvaan pyykkitelineeseen. Hän oli niin kovasti kiinni telineessä, että apuun jouduttiin kutsumaan palokunta.

Derbyssä sattuneessa välikohtauksessa 18-vuotias Danielle Morgan kertoi joutuneensa ongelmiin pudotessaan sängystään ja pyykkiteline oli ollut sängyn vieressä. Hän yritti ensin itse päästä irti laitteesta, mutta se ei kuitenkaan onnistunut. Lopulta palokunta vapautti hänet yli tunnin jumissa olemisen jälkeen. Teinityttö selvisi tapauksesta ruhjeilla niskassa.

Kuva: YouTube

– Ystävieni mielestä se oli hulvatonta. Niin se oli minustakin aluksi, mutta sitten tilanne lähti käsistä ja sain paniikkikohtauksen. Paikalle jouduttiin kutsumaan myös ambulanssi. Soitin ystäviäni apuun ja eräs heistä luuli minun olevan juovuksissa, Danielle Morgan kertoi BBC-uutisille.