Ruohonleikkaajan kepponen – valtava penis yllätti miljonäärin! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on uutisoitu jonkin verran tapauksista, joissa maisemista on havaittu ilmasta käsin erikoisia muodostelmia. Nyt tällainen löytö on tehty varakkaan ruotsalaisen miljonäärin pihamaalta, jossa oli valtavan kokoinen penis ja Daavidin tähti.

Miljonääri-liikemies Per-Olof Söderberg sai tietää pihallaan olevista teoksista vasta kun ilmakuvat olivat levinneet julkisuuteen ja mediasta otettiin häneen yhteyttä. Maasta käsin kuvioita onkin mahdoton huomata.Kuva: Hitta.se

– En tiennyt tästä mitään, Per-Olof Söderberg kommentoi peniskuviota The Expressen -lehdelle.

– Se voi olla mautonta, mutta se ei ole laitonta, ilmakuvat julkaisseen Hitta.se -nettipalvelun Nicholas Rundblom kommentoi The Local -lehdelle.

Myöhemmin asiantuntijat tutkivat kuvan ja totesivat sen aidoksi. Kuviot oli tehty ruohikkoon ruohonleikkurilla, joten kyseessä oli mitä ilmeisimmin käytännön pila. Kuva oli otettu satelliitista viime kesänä.